Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid.

Partenerul nostru este Fan Courier. Informaţii detaliate despre partenerul nostru şi despre livrarea comenzilor puteţi citi pe site-ul: www.fancourier.ro

Livrarea produselor în ţara se face prin serviciul de curierat rapid Fan Courier în 3-5 zile lucrătoare între orele 09.00-19.00, din momentul confirmării comenzii.

Nu se fac livrări în zilele de Sâmbătă şi Duminică.

Comenzile în afara teritoriului României nu se pot face online. Vă rugăm să contactaţi Serviciul Clienţi pentru informaţii mai detaliate.

Pentru partenerul nostru Fan Courier trebuiesc furnizate datele de livrare, precum şi un număr de telefon valabil. Angajatul serviciului de curierat, în cazul în care la adresa de livrare specificată nu poate livra pachetul, va telefona, în scopul de a stabili data şi intervalul orar potrivite pentru Dumneavoastră.

Taxa de transport este de 17 RON, cu plata la livrare în zonele de acoperire Fan Courier si de 30 Ron în restul zonelor, pentru un singur colet. Aceasta înseamnă că pachetul poate să conţină mai multe produse. Astfel este mai convenabil să comandaţi o dată mai multe produse.

Dacă valoarea comenzii depaşeşte 700 RON, livrarea produselor este gratuită, costul livrării fiind suportat de către firma noastră.

PLATA

Toate preţurile afişate în magazinul ro5.ro sunt cu TVA inclusa şi nu includ taxa de transport.

Valoarea comenzii se achită la agentul Fan Courier în momentul în care primiţi produsele. La primire, asiguraţi-vă că ambalajul este intact! În caz contrar vă rugăm spuneţi agentului de curierat şi să vă adresaţi şi nouă!